אנדומטריוזיס לאחר הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

05/04/2015 | 20:46 | מאת: נועה

שלום מיכל אני בת 35. מאז שאני זוכרת את עצמי סבלתי מבעיות במערכת הגינקולוגית. כאבים ודלקות. בהמשך הסתבר שאני סובלת מאנדומטריוזיס. הריתי פעמיים בהפריות מבחנה. לאחר ההריונות האנדומטריויזים ממשיך לגרום לכאבים ואי נוחות עד כדי בעיות תפקוד ביומיום. הרופא המליץ על טיפול הורמונלי שידכא לגמרי את כל המחזוריות ויכניס אותי למעין גיל מעבר. לא מעוניינת בטיפול דראסטי שכזה. האם יש לך אפשרות לטפל בבעיה כזו? תודה

שלום לך נועה כן, יש לי נסיון בטיפול באנדומטריוזיס. ליוויתי נשים שסבלו מבעיה זו, סבלו מכאבים משמעותיים, תופעות לוואי קשות וכמובן מעל לכל פגיעה קשה באיכות החיים. מנסיוני טיפול יעיל מתבסס על מספר פרמטרים: תזונה - כדי להוריד נטיה דלקתית של הגוף- אני משלבת שיטת תזונה על פי סוג דם לצד אלמנטים מן הרפואה הסינית+ דיקור + תוספים + פורמולה הומוטוקסיקולוגית שאני מרכיבה למטופלת באופן אישי. -- ולא ניתן לותר גם על התיחסות הוליסטית גופנית- נפשית- לכן משלבת גם שיטות נוספות: פרחי באך, ביואורגונומי, אייפק, תטא הילינג ועוד. אשמח לסייע לך רפואה שלמה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית