וסת חלשה1קצרה והפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

27/11/2014 | 15:40 | מאת: בטי

ד"ר שלזינגר שלום רב, הנני בת 29 ללא ילדים, לאחר 2 הפלות בטרימסטר הראשון, ללא בלוטת תריס. הוסת שלי מאוד חלשה (נמשכת בקושי יומיים וכל הוסת מסתכמת ב-2 תחבושות - סליחה על התיאור). האם יכול להיות קשר בין הוסת החלשה להפלות החוזרות? האם יש דרך לסייע בנושא האמצעות רפואה משלימה? תודה,

שלום בטי בוודאי - הווסת מהווה "חלון" לבריאותה של האשה. ווסת דלילה מצביעה על בעיתיות וחולשה. חולשה של דם, צ'י, כבד ועוד.. במקרים של בעית פוריות / הפלות חוזרות חשוב לי תחילה להביא את הגוף לאיזון ולחזק אותו (דיקור, צמחים, תזונה מדויקת) ורק לאחר מכן אני מנחה את המטופלת לנסות ולהרות שוב. טיפלתי גם במקרים של הפלות חוזרות רבות (אפילו 10...) אבל חובה תחילה לחזק את הגוף. כמובן שאני שמה דגש רב והתיחסות לפן הרגשי - האם יש אמונות, חששות וכו' שיכולים לפגוע בסיכוי להרות ולהחזיק הריון. אשמח ללוותו אותך. את מוזמנת ליצור קשר רפואה שלמה בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית