הפלה חוזרת בשבוע 12

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

20/03/2014 | 06:18 | מאת: עצובה

עברתי השבוע הפלה שנייה בשבוע 12 + 6. אותו דבר קרה לפני שנה וחצי. באולטרהסאונד שלאחר השקיפות מצאו שלעובר הפסיק הדופק וביצעתי גרידה. תפקודי קרישה שבצעתי אחרי הפעם הקודמת יצאו תקינות. הפעם שלחו את תוכן העובר לבדיקת קריוטופ. אבל עדיין אין לי את התשובות. מה יכולות להיות הסיבות לכך שזה קורה פעמיים באותו שבוע? מה ניתן לעשות כדי למנוע את זה להבא? תודה!

שלום לך צר לי לשמוע את שקרה. הסיבות יכולות להיות רבות ומגוונות. ברפואה הסינית וברפואת גופנפש בכלל מתייחסים לסיבות רבות ומגוונות הרבה מעבר למה שמתיחסים ברפואה מערבית. כמובן שיכולות להיות סיבות פיזיות רבות , אבל מנסיוני בטיפול בהפלות חוזרות מצאתי כי בחלק גדול מן המקרים קיימות סיבות רגשיות שאינן מודעות. באמצעות אבחון הסיבות הללו התיחסות טיפולית אליהן באמצעות שיטות רגשיות (תטא הילינג, אייפק, NLP ועוד) תוך שילוב טיפול תומך פיזי - דיקור, צמחים וכו' ניתן לסייע להחזקת ההריון עד לסיומו התקין - בלידה. אשמח לסייע לך בשורות טובות M.A. DIP AC. מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, אייפק, תטא הילינג, NLP, פרחי באך

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית