TEST

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

04/03/2014 | 08:50 | מאת: T

שאלה: אם ביצעתי 2 סטיקים מקלוני ביוץ והראו שתי פסים וולאחר מכן קניתי סטיקים של בדיקת הריון שהראה קו אחד!!! למה להתייחס? האם קרה שגם דרך מקלון הביוץ נשים גילו את הריונם בפעם הראשונה? בכל אופן מכוונת לבדיקת דם עוד שבוע אבל מה זה אומר? יש לציין כי אני 3 ימים לפניי וסת.

שלום בבדיקת הריון : הקו הראשון המופיע הינו קו ביקורת המופיע בכל מקרה (גם אם אין הריון) קו זה מציין כי הערכה תקינה והבדיקה נערכה כפי שצריך. אם נותר רק קו אחד הרי שהתוצאה שלילית = אינך בהריון (או שהבדיקה נעשתה בשלב מוקדם מידי), אם מופיעים שני קווים, התוצאה חיובית. את בהריון. מזל טוב זה כל מה שניתן לומר על בדיקת הריון ביתית - בשלב מוקדם זה. המתיני.... בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, תטא הילינג, NLP, פרחי באך, אייפק

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית