דלקת וכאב - טריגר פינגר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

23/02/2014 | 23:35 | מאת: דניאלה

שלום מיכל אני סובלת כבר שנה שלמה מדלקת באגודל. האגודל כאילו ננעל ומשמיע קליק שנלווה אליו כאב לא נעים. האורתופד טוען שהטיפול הנכון בשלב זה הינו ניתוח. אני פונה אלייך בעקבות חברה שלי שהמליצה לי על טיפול אצלך לבעיה זו לאחר שטיפלת בה בהצלחה. היא מספרת שהטיפול שלך הינו בדיקור אבל לא רק ...לא בדיוק הבנתי מה את משלבת לצד הדיקור. חשבתי לפנות לקופת חולים אבל חברתי אומרת שיש לה נסיון בטיפול בקופת חולים ומאז שהיא מטופלת אצלך לבעיות שונות היא הבינה את חוסר היעילות בטיפולים של הקופה. האם הגיוני לאחר שנה לפנות לניתוח? מה את ממליצה?

שלום דניאלה טריגר פינגר ( באנגלית – Trigger finger ) היא בעיה אורתופדית עקשנית ושכיחה למדי. המונח טריגר פינגר מתייחס לסוג של דלקת בגידים הנמצאים בבסיס אצבעות כף היד, הגורמת לנקישות כואבות ביותר בזמן כיפוף או יישור האצבעות, ולעיתים למצב בו לא ניתן לכופף או ליישר את האצבע כלל. מנסיוני גם כאשר פונים אלי לטיפול בבעיה כרונית שנמשכת אף מספר שנים, ישנה אפשרות להחלמה מלאה. טיפלתי בדלקות שאנשים סבלו מהם עשרות שנים ולאחר טיפול החלימו באופן מוחלט: כאבי גב , דלקת במפרק הלסת (TMJ), בעיות ברכיים , מרפק טניס ועוד... אני מקפידה לשלב טיפול גופנפש: מטפלת באמצעות שילוב של כלים מן הרפואה הסינית- דיקור, מוקסה (חימום) ולעיתים גם מגע, זאת לצד אייפק, תטא הילינג, פרחי באך, NLP ועוד. מנסיוני שילוב הכלים מאוד יעיל ומסייע להגיע לשורש הבעיה. טיפול בשורש הבעיה הוא זה שמוביל להחלמה מלאה. מציעה לך להמתין עם הניתוח- כפי שנהוג לומר: "מניתוח תמיד יודעים איך נכנסים ולא ניתן לדעת איך יוצאים...!" אשמח לסייע לך בדרכך להחלמה של הדלקת. כפי שהבנת גם לדעתי טיפול בדיקור בלבד ללא התייחסות לשורש הבעיה (כפי שנעשה בקופות) אינו יעיל בחלק גדול מן המקרים. אשמח לסייע לך להחלים רפואה שלמה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית WWW.HEALTHYU.CO.IL דיקור, צמחים, אייפק, הומוטוקסיקולוגיה, NLP, דמיון מודרך, פרחי באך, תטא הילינג

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית