האם להתחיל טיפול?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

21/01/2014 | 09:38 | מאת: אני

מיכל שלום, תודה רבה על תגובתך, לצד הדיקור המטפלת שלי גם נעדרת במוקסות צמחי מרפא השאלה היא אם להתחיל עם הכדורים בעוד יומיים? ואם לבקש מהרופאה הפנייה למעקב זקיקים המחזור שלי בין 37-45 ימים ואין לי מושג מתי הביוץ מלבד העובדה שהרופאה אמרה ש-6 ימים לאחר נטילת הכדורים הביוץ מתרחש האם גם במקרה שלי?

שלום לך "אני" ?? שמך? מוקסות - מורכבות מלענה אבל כשאני מדברת על צמחי מרפא, זו אינה הכוונה. צמחי מרפא מיועדים לנטילה דרך הפה (=נטילה פומית). לגבי מעקב זקיקים בוודאי שמומלץ. מתי יופיע הביוץ שלך - אני לא יודעת אילו כדורים רשמו לך - בד"כ אחרי אוביטרל הביוץ מתרחש תוך 48 שעות. ובכלל ברפואה תמיד מקובל לומר: "ברפואה כמו באהבה אין תמיד ואין אף פעם" (: בטח שכדאי לעשות מעקב זקיקים, על מנת לקבל תשובה וודאית. שיהיה בהצלחה בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, תטא הילינג, פרחי באך, דמיון מודרך NLP

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית