שאלה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

21/10/2013 | 18:38 | מאת: שירה

שלום, תאורטית האם ייצור חלב שלא בעקבות הריון (ישנו פרוטוקול הכולל סטימיולציה של האזור) יכול לגרום נזק לאשה, או שהוא טומן בחובו את יתרונות ההנקה : מניעת סרטן שד, הרזייה, וכולי.....

שלום שירה אין הגיון או צורך בריאותי לעשות דבר שכזה. הרי הרפואה הסינית עוסקת במחזוריות טבעית, בריאות, חיבור לקוסמוס וכו'. אין שום סיבה שאשה תייצר חלב שלא על מנת להניק. להיפך, הרפואה הסינית מצדדת בהנקה שלאחר לידה שנמשכת עד 6 - 7 חודשים לאחר הלידה. הנקה שנמשכת מעבר לכך, מחלישה את האם מבחינת צ'י ודם וכן מחלישה את אנרגית הכליות. גם באנתרופוסופיה מדובר על הנקה שאינה נמשכת מעבר לכך. בפסיכולוגיה המודרנית גם כן מדובר על הנקה מוגבלת עד לכ 6-7 חודשים- בהבטים פסיכולוגיים שקשורים לאם, ילד, תאורית הקשרות. על מנת לרזות כדאי להקפיד על תזונה איכותית, אורח חיים נכון ואם יש צורך אז להוסיף צמחים לצורך איזון. ועל מנת למנוע סרטן שד- גם כן....כמובן כולל התייחסות לגורמי מתח. רפואה שלמה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, הומוטוקסיקולוגיה, צמחים, תזונה, NLP, פרחי באך, דמיון מודרך, אייפק

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית