גידול מפריש

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

21/10/2010 | 14:33 | מאת: הילה

בת 35, מגיל 18 עם לחץ דם גבוה בירור נופרולוגי וממצא שככל הנרא מקורו בהפרעה הורמונלית(לא נעשה מעולם בירור) מגיל 20 בעיות במערכת העיכול, לאחרונה חולשה מאוד קשה, בעיקר בימי ביוץ ומחזור, דופק חזק, ואי שקט ורעד פנימי, התקפי שילשולים ועוד. לאחרונה נשלחתי לבירור לגילוי גידול מפריש. טרם התחלתי את הבירור. שאלתי האם יתכן גידול שכזה לאורך כל כך הרבה שנים? האם יכל להיות שגידול כזה יווצר כתוצאה מבעיה אחרת שהיתה בעבר? תודה על כל מידע בנושא

שלום רב, הסבירות שמדובר בגידול היא נמוכה. עדיין ממליצה על השלמת איסוף שתן 24 שעות ל-5 HIAA, קטכולמינים, מטאנפרינים, ו-VMA. יעוץ אנדוקרינולוגי לפי הצורך, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים