בלוטות לימפה מוגדלות

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

05/12/2019 | 15:34 | מאת: עוזי

שלום רב. בגיל 67 .ברקע בעיות גב. יתר לחץ דם .נשלחתי לבדיקת אולטרה סאונד של בלוטות הלימפה . בגין תלונות על עייפות. הזעת לילה חזקה. כשכל המצעים רטובים .חולשה בכל הגוף. כאילו שיש שפעת אבל זה לא שפעת. בעיות עיכול. בבדיקת האולטרה סאונד נמצא שהבלוטות בצוואר מוגדלות .ללא ווסקולריזציה פתלוגית וללא קורטקס מעובה. מה את מציעה לעשות עם ממצאים שכאלו. ואיפה אני יכול להמשיך ברור ...מוטרד מאד מהסיפור הזה. תודה מקרב לב על תשובה.

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, ממליצה לפנות לרופא המטולוג, בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים