הטיפול לא מועיל לי

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

11/05/2009 | 19:37 | מאת: אלמונית

אני חולה באטופיק דרמטיטיס מאז גיל 3. אני כיום בת 30 ומטופלת מזה 4 חודשים בידי מומחית לאבחון בקשתית שהיא גם תזונאית (המליצו לי עליה בחום - היא נחשבת לאחת הטובות באזורנו) אני במשטר אוכל מאוד קפדני - אבל הטיפול, לצערי - לא עוזר! אני כבר די עייפה משפיכת כסף על טיפולים שונים ובכל זאת עדיין לא התייאשתי ואין לי חשק להמשיך עם המחלה הכרונית הזאת במצבה הנוכחי... מה את מציעה?

06/06/2009 | 15:31 | מאת: אחת שלא מוותרת

אל תתייאשי !! קראי על המחלה בספרים (הוצאת פוקוס ממולץ) ותני לגוף להתאושש לאט לאט כמו שאת מספרת את בת 30, וחולה במחלה מגיל 3. כמו שלקח זמן לגוף שלך להגיע לאיפשהו נמצא כיום, עבר הרבה זמן. ובשביל להבריא ייקח גם זמן. להטבה לוקח זמן. להרעה פחות. (כמו בהרזייה והשמנה. להשמין זה לא בעיה... שבוע ואני עולה 10 ק"ג) אבל להוריד 10 ק"ג ייקח לי זמן) חזק ואמץ !!

הי אלמונית, הייתי ממליצה לתת הזדמנות לטיפול לפחות שלושה חודשים , ואם שום דבר לא זז יש לחשוב על אופציה אחרת. לא להתיאש בסוף תמצאי את הפתרון. אני מקוה שעובדים איתך עם צמחי מרפא ותוספים.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה