הליקובקטר פילורי - מה במקום אנטיביוטיקה?

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

26/10/2017 | 02:58 | מאת: שרי

היי רומי, בבדיקת גסטרוסקופיה אובחן "הליקובקטר פילורי". שמעת וודאי כמוני: "למי אין...?!" הטיפול הקונבנציונלי "מנדב" 3 סוגי אנטיביוטיקה יחד, שמכחידים גם את החיידקים החיוביים וגורמים לפטרייה. לא לקחתי! 1. יש קשר לנוכחות החידק הארור וירידה במשקל? 2. החידק נוח להתקיים בסביבה חומצית? 3. איזון בסיסי במעיים יכול להכחיד את החידק? 4. מאמר תסמיני הליקובקטר, מציין קשר נוכחות החיידק במערכת העיכול לתופעת חרדה, מחשבות אובססיביות, דיכאון ומצבי רוח משתנים. האמנם עודף חומציות גורם ישיר? תודה שרי

הי החיידק מצוי אצל רוב האנשים בדופן הקיבה הבעיה כשהוא מתחיל לשגשג ואז גורם לדלקת בקיבה. החיידק מתרבה בגלל חולשה של המערכת החיסונית ופלורת מעיים לא מאוזנת. לא קשור לחומצה בקיבה. רק בריאות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה