דימום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/10/2013 | 14:38 | מאת: אס וי

לד"ר פרסון שלום, עברתי קולונוסקופיה לפני למעלה מ-4 שנים שממצאיה - תוכן נוזלי,ללא ממצא פתלוגי גס, מלנוזיס קולי! הנני סובלת מטחורים חיצוניים, אחד מהם בעיקר מתנפח וכואב לאחר יציאה. הנני אוכלת תזונה עתירת סיבים אך בכל זאת מתקשה לעיתים ביציאות בגלל העבר (שימוש בתה משלשל)הרחוק! בזמן האחרון התחלתי לדמם לאחר היציאה בניקוי הרקטום. הייתי אצל פרוקטולוג שאמר שהוא לא רואה כלום ונדרשת פרוקטוסקופיה! אולי יש לי פוליפ או גידול חס וחלילה! שאלתי היא איזו בדיקה באמת כדאי לעשות, אולי בכלל כדאי לעשות שוב קולונוסקופיה? בינתיים הנני משתמשת בפרוקטוגליבנול, אבל ברור לי שזו לא תרופה לתקופה ממושכת. בתודה מראש

05/10/2013 | 23:23 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

ערב טוב, ממליץ לחזור על הקולונוסקופיה. בהצלחה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות