לאחר ניתוח פיסטולה אנאלית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/09/2012 | 13:10 | מאת: מירי

כשלושה שבועות לאחר ניתוח פיסטולה עם חוט סיטון כאבים חזקים מאר ולפני יומיים סימני דם. הבנתי כי החוט ישאר עוד זמן רב אך לגבי הכאבים האם סביר כאבים חזקים כל כך הרבה זמן? בתודה על תשובתך מירי

לקריאה נוספת והעמקה

שלום מירי, כאב הוא תחושה סובייקטיבית וכל אדם חש אותה בצורה שונה. עקרונית לא אמור להיות כאב עז 3 שבועות לאחר ניתוח הכנסת סיטון, אך יכולות להיות הפרשות כל זמן שהוא במקומו.

30/09/2012 | 17:31 | מאת: מירי

שלום ד"ר, אכן כאב קשה מאד להגדיר, אבל אני פשוט לא יכולה לתפקד, נעזרת כל הזמן במשכחי כאבים כל 4 שעות אדוויל או אופטלגין נוזלי) וגם הופעת דם טרי אחרי יציאות אינו מוסיף.האם קיים צילום סי.טי בו ניתן לבדוק מה קורה בפנים ? מה אתה מייעץ לי. בתודה רבה, מירי

12/04/2019 | 20:10 | מאת: רים

עשיתי ניתוח פיסטולה עם סיטון גומי לפני שבועיים והיום אני לא יכול לתפקד וסובל מכאבים עזים האם זה טבעי ...אני מיואש נמאס לי עם הכאבים האלה.

לאחר ניתוח פיסטולה עם סיטון בד"כ אין כאבים חזקים. אם הכאבים חזקים יש לפנות לבדיקה אצל המנתח

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות