בבקשה עזרה דחוף- טחורים בהריון

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/12/2020 | 11:41 | מאת: ענת

אני בהריון שני בת 25 , אני בחודש 7 להריון ויש לי טחורים חיצוניים שעד לפני כמה ימים לא כאבו, אבל בשבוע האחרון היה לי וירוס שלשולים ומאז הטחורים הפכו להיות הרבה יותר ענקיים, וביומיים האחרונים כאבים עזים שלא מפסיקים לרגע, יומיים שלמים אני לא ישנה בכלל מהכאבים כל הלילה אני בוכה לבעלי מכאבי תופת.. אני חושדת שהיה לי שם קריש דם ולכן הכאב העז, מה ניתן לעשות במצב כזה?? איך להקל על עצמי?? אני מורחת משחה פרוקטו גליבנול ומשחת הממליס ומידי פעם רטיות קרח, ומקלחת אחרי כל יציאה, אבל הכאב אפילו לא נחלש, זה כאב עז ביותר אני משותקת בלי יכולת לתפקד ובוכה מרוב כאב. אפשר לקבל חוות דעת במידה וזה קריש דם תוך כמה זמן הכאב העז הזה יחלוף???

יש צורך בבדיקה גופנית אצל מומחה בתחום

16/12/2020 | 13:04 | מאת: ענת

אני מבינה. אך אפשר בכל מקרה לקבל מידע במידה וזה קריש דם בטחור(כי אני די בטוחה שזה המקרה) תוך כמה זמן הכאב אמור לחלוף/ להחלש?

לא ניתן לדעת. יש צורך בבדיקה גופנית

16/12/2020 | 15:22 | מאת: ענת

אוקיי תודה. עוד שאלה רק ברשותך. עד שיגיע התור לפרוקטולוג אפשר בבקשה לדעת האם המשחה המאחלשת עזריקאין 5% מותרת בזמן ההריון?

ניתן להשתמש בעזרקאין ללא חשש

16/12/2020 | 18:01 | מאת: ענת

תודה רבה. ממש מצטערת על ההטרדה אבל שאלה נוספת. המשחת אחלוש עזרקיאין זה בסדר לשים אותה בשילוב עם משחת פרוקטו-גליבנול והממליס של אלטמן? כי זה המשחות שאני כרגע שמה.. (מציינת שוב שאני בהריון חודש7)

בפרוקטו-גליבנול יש גם מרכיב של משחה מאלחשת. כל המשחות שאת שמה זה בסדר

16/12/2020 | 20:11 | מאת: ענת

כן אבל הם לא מאחלשות לי בכלל, רמת הכאב היא עצומה !! אז אם הבנתי נכון אפשר לשלב איתם את העזריקאין? ואם כן כמה פעמים ביום?

אם רמת הכאב עצומה פני מיד לבדיקת מומחה

16/12/2020 | 20:29 | מאת: ענת

יש לי רק מחר תור לפרוקטולוג? הלילה כדי שאצליח לישון אוכל למרוח עזריקאין 5%?

כמובן

16/12/2020 | 21:01 | מאת: ענת

תודה רבה ד״ר על העזרה ועל הזמינות. עזרתה לי. לילה טוב.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות