שאלה על סיטי בטן שעשיתי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/10/2020 | 03:06 | מאת: שלומי

עם עשו לי סיטי בטן עם חומר ניגוד לוריד ושתיתי חומר ניגוד זה שולל שיש לי בעיה בכלי דם איסכמיה או בעיה בכלי דם חסימה של המעי ? תודה

זה תלוי באיזה פרוטוקול בוצעה הבדיקה. סוג וצורת הבדיקה נקבעים לפי השאלה שעליה צריכה הבדיקה לענות. לא אכנס כאן להסבר מורכב וארוך. פנה לרופא שהפנה לבדיקה לקבלת מענה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות