פיסורה וטחורים אבוד עצות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/09/2020 | 17:15 | מאת: יוגב

ערב טוב דר יש לי כמה שאלות בבקשה אם תוכל להסביר לי 1 כמה פעמים מורחים משחה לטחורים וגם פיסורה ביום? 2האם לשבת בגיגית אם מיים עוזר במשהו? 3 הבעיה העיקרית זה אחרי יציאה כאילו ביציאה עצמה זה גהינום זה כאבי תופת.לגבי זה קיבלתי איזה שמן שיחליק תצואה ללא כאבים.הבעיה שקראתי שזה יכול לעשות דלקת ריאות לא הסנתי למה?ואם זה נכון בכלל 3 קיבלתי תוסף של סיבים שמנפח תצואה בשם נורמלקס אבל זה נראה יותר כואב אם היא תיהיה נפוחה !!! האם יכול להיות שפראמין יעזור לפי מה שהבנתי מהרופא זה מרפה שריר חלק ומכווץ במקום אחר רק לא הבנתי איפה בבקשה דר אשמח לתשובות .אני רואה פה שאתה עונה במיקצעיות רבה הרבה תודה

השאלה קצת מבולבלת... 1) אם יש לך פיסורה משתמשים במשחה לפיסורה כמו אנטרולין. אם יש לך טחורים משתמשים במשחה לטחורים. 2) לכל משחה הוראות מדויקות איך לטפל 3( נורמלקס הוא מרכך צואה כך שהיצאה רכה יותר ופחות מכאיבה 4) לפראמין אין שום מקום בטיפול בפיסורה או טחורים...

16/09/2020 | 20:04 | מאת: המשך

ומה לגבי השמן?

אתה יכול להשתמש גם בשמן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות