גסטרופרזיס יודע שזה לא נראה קשור לכאן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

31/08/2020 | 19:35 | מאת: מיכה

שלום רב דר נכבד יודע שאולי זה לא קשור לכאן.אבל יודע שיש לך ידע עצום גסטרופרזיס מהה הטיפול הכי אידאלי תרופית.בעבר קיבלתי במיון פרמין אבל יש לו המון תופעות לוואי.עכשיו בוויקפדיה רשום שגם רמרון עוזר מה הקשר תרופה פסיכאטרית לגבי הקיבה?? אני בטוח שתוכל לשפוך קצת אור המון תודה רבה

מודה לך על ההערכה אבל זה לא התחום שלי כלל. צריך להתייעץ עם גסטרואנטרולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות