שאלה על כאבים שיש לי בצד שמאל תחתון

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/08/2020 | 02:32 | מאת: עידו

שלום מה הסיכוי שיש לי איסכמיה של המעי עם עברתי לפני שנה וחצי סיטי בטן בגגל בטן שמאלית עברתי שלוש סיטי עם חומר ניגוד בדיקת MRI עם חומר ניגוד וצילום בטן סקירה שמעתי שרק אנגיגרפיהה תקין שלום בעיה כזו האם כדאי להשלים את הסיטי הזה לוןדא שאין לי בעיה של כלי דם של המעי תודה אני

איסכמיה של המעי היא בעיה דחופה היכולה לגרום לנמק של המעי. הפרעה כרונית באספקת הדם למעי ניתן לראות בCT ובMRI פנה לרופא המטפל להשלמת הבירור

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות