ניתוח להסרת סטומה זמנית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

26/07/2020 | 10:03 | מאת: יהודה

שלום לפני כ 6 שבועות עברתי ניתוח להסרת סטומה זמנית לאחר ניתוח במעי הגס שבו התגלה גידול ממאיר כ 6 ס"מ מעל פי הטבעת, אין צורך בטיפולים או הקרנות. אך מאז קיימת פעילות מוגברת של המעיים , יציאות רכות לפעמים פליטות ללא שליטה, האם זה תקין ? אני אוכל מזון לפי הנחיית דיאטנית ומתחיל פיזיותרפיה לחיזוק רצפת האגן תודה על תשובתך

אלה תופעות מוכרות אחרי ניתוח מהסוג שעברת. לוקח זמן עד שפעילות המעיים חוזרת לעצמה

26/07/2020 | 21:51 | מאת: יהודה

תודה על תגובתך,תוך כמה זמן לדעתך המעיים חוזרות לפעילות רגילה?הפעילות המוגברת מתישה כמו כן גורמת לי לירידה במשקל ,תודה

זה יכול לקחת חודשים אחדים

26/07/2020 | 23:53 | מאת: יהודה

ד"ר תודה על תגובתך,האם יש דרך או טיפול להקלת המצב יהודה

נראה לי שאתה מטפל בדרך הנכונה עם תזונאית ותרגול רצפת האגן

27/07/2020 | 21:00 | מאת: יהודה

שלום דוקטור בשבוע הבא מתחיל טיפול ביופידבק , תודה לך על העידוד

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות