עצירות נוראית וכואבת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/06/2020 | 21:18 | מאת: מאיה

שבוע טוב סליחה על התיאור יש לי מידי פעם עצירויות אבל דבר כזה לא קרה לי לעולם. מיום שני אני מרגישה צורך להוציא צואה ואני לוחצת והגוש יוצא, כאבי תופת, יורד דם, והגוש חוזר פנימה חזרה. ניסיתי עוד כמה פעמים ללא הצלחה. אתמול בלילה התחלתי להרגיש החמרה בכאבי בטן והתחלתי להקיא. לקחתי לקסעדין. היום בבוקר לקחתי לבולק (אבל הקאתי חצי שעה אחרי אז אני לא יודעת כמה נספג), עשיתי 2 חוקנים, שתיתי כוס חלב, שימנתי את פי הטבעת עם שמן זית וממש הוצאתי עם האצבעות את הגושים. כואב מוות. יצא המון. אחרי הגושים הקשים והענקיים התחילו שלשולים. ואז שוב, אני מרגישה שיש לי גוש תקוע בפי הטבעת. כואב לי בלי שאני בשרותים. שוב לא יוצא. יש כאבי בטן אבל אין רצון להקיא. מה אפשר לעשות להקלה?

עלייך לפנות לבדיקת וייעוץ של מומחה בכירורגיה/פרוקטולוגיה

07/06/2020 | 00:39 | מאת: מאיה

אני צריכה דרכים נוספות להקל על העצירות עד שאלך לרופא... שוב יש גוש קשה שלא יוצא הלחיצות אני לא יודעת מה לעשות

אין דרכים נוספות... יש צורך בבדיקת רופא!

07/06/2020 | 22:00 | מאת: מאיה

זה רק עצירות... יש את זה לכולם... ובדיקה אצל רופא ממש לא נעימה!

10/06/2020 | 13:40 | מאת: מאיה

אין לי ברירה אלך לרופא, לא מצליחה להוציא. אם אלך לרופא *משפחה* הוא יבדוק בעצמו או יפנה לכירורג/מיון? אני מעדיפה שהוא יבדוק בלי להפנות אבל השאלה אם אפשרי. ואיזה בדיקות? בטוח תהיה רקטלית? לא נעים בכלל. אולי אפשר במקום לעשות צילום בטן?

עלייך להבדק אצל רופא כירורג/פרוקטולוג

11/06/2020 | 20:56 | מאת: מאיה

הייתי אצל כירורג היום והוא אמר לי לקחת נורמלקס, הוא אמר שאני יכולה לקחת כמה שבא לי.. לא בדק אותי..

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות