ניתוח פיסטולה בעוד כמה ימים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/06/2020 | 09:05 | מאת: דני

שלום ד"ר, לפני כשנה התגלתה פיסורה, טופלתי במשחות ומרככים ובא והלך לסירוגין. נכון להיום כבר תקופה ארוכה ללא תסמינים, לא סובלת מכאבים,דימומים וכ"ו. לאחרונה לאחר יציאה יש גרד בפי הטבעת, נבדקתי אצל 3 מומחים שאמרו שמדובר בפיסטולה. לפי מה שהבנתי התהליך קצר ללא התערבות שריר וכתב בייעוץ שהסיכוי לסטון נמוך מאוד. השאלה שלי מה זמן החלמה מניתוח כזה? האם עלול להתפתח אבצס בגלל הניתוח? הפיסורה יכולה לחזור בעקבות הניתוח? אני חוששת נורא מללכת לשירותים לאחר הניתוח מה מומלץ לעשות?

ניתוח פיסטולה מבצעים כמו למנוע אפשרות של אבצס. בפיסטולה שטחית ההחלמה הינה קלה ואין סיבה לחשוש...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות