טחורים או צניחת מעי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/04/2020 | 14:12 | מאת: בן

היי אהלן וחג שמח . אני בן 17 עם עצירויות באות והולכת כבר כמה שנים. לאחרונה אני רואה שכאשר אני מסכל על פי הטבעת במאמץ אני ריאה כמו משהו מסביב לפי הטבעת שמתנפח ומשהו שיוצא החוצה מפי הטבעת אדום יום וטיפה רטוב. אני ממש בלחץ שזה צניחת מעי למרות שקראתי שזה נדיר מאוד בילדים . בעבר הייתה לי פיסורה שעברה בטיפול קצר. האם יותר סביר שאלה טחורים ולא צניחת מעי . אני ממש לחוץ מזה

09/04/2020 | 14:13 | מאת: בן

שחכתי להגיד שאני לא רואה אצ זה תמיד ולא באותה עוצמה כל פעם לפעמיים שאני מתאמץ אני רואה ממש קצת ולפעמיים ממש יוצא משהו שחוזר שאני נפסיק את ההתאמצות. שוב תודה רבה וחג שמח

נשמע כמו התקפים קלים חוזרים של טחור חיצוני שהוא התאספות דם מתחת לעור שנספגת מעצמה

09/04/2020 | 15:40 | מאת: בן

ממש תודה על המענה המהיר! האם זה שזה יוצא מפנים פי הטבעת החוצה וחוזר יכול להיות טחור חיצוני ? בנוסף ישנה אי נוחות בפי הטבעת יש איזה טיפול מתאים כדי להעביר את ההרגשה הלא נעימה. תודה רבה וחג שמח !

09/04/2020 | 17:10 | מאת: בן

בנוסף שמתי לב שמה שיוצא ״דבוק״ לצד פי הטבעת ואינו משחור, בנוסף שמתי לב שיוצא החוצה במאמץ רק אם יש צואה

09/04/2020 | 18:58 | מאת: בן

חשוב לי לציין שהדבר הזה בצבע אדום כהה או כחול ככה מאוד האח זה יכול להיות צניחת רקטום או מבע כזה אומר שזה טחור

אין לי מה להוסיף על מה שכתבתי. ניתן להשתמש בכל משחה לטפול בטחורים..

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות