כאבי בטן מתמשכים ושלשולים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/03/2020 | 17:48 | מאת: א23

שלום, אני בת 23, לפני שלושה שבועות עברתי בדיקת קולונוסקופיה עקב שלשולים חוזרים, הקאות לסירוגין וירידה דרסטית של 10 ק"ג בחצי שנה בבדיקת קולונוסקופיה התגלה פוליפ ובתוך הפוליפ נמצאו גרגירי שוםשום, בהתחלה חשבו שאלו ביצי טפילים לאחר בירור חוזר במעבדה התברר שאלו גרגירי שוםשום. קיבלתי פרזיקוונטל (שהיא תרופה עבור טפילים) באישפוז למרות שלא נמצאו טפילים מעולם בבדיקות צואה, והערכי דם שלי תקינים למעט אנמיה קלה. כעת לאחר האישפוז אני עדיין סובלת מכאבי בטן ושלשולים חוזרים.. הצואה שלי נורא רירית שאפילו נשאר ריר שקוף על הנייר טואלט.. האם זה מצב הגיוני ?

זה אינו מצב הגיוני. הבדיקה שעברת לא הביאה לאבחנה ולכן הבעיה נמשכת. יש צורך בהמשך בירור אצל גסטרואנטרולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות