זרמים באשכים כאבים בטן תחתונה בצדדיים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/01/2020 | 18:11 | מאת: קובי

שלום יש לי זרמים קלים באשכים כאבים באשכים בבטן התחתונה משמאול וימין כאב גב פחות יותר כאב בטן תחתונה האם יש קשר בין הדברים בנוסף איבדתי תחושה בגפיים התחתונות תאבון שמור מזה יכול להיות.תודה

עליך לפנות בדחיפות!! לבדיקת הגב אצל אורטופד. יש חשד לפגיעה עצבית בשל בעיית גב. במקרים מסוימים יש צורך בניתוח דחוף כדי למנוע פגיעה עצבית בלתי הפיכה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות