ברקטום Radiation proctopathy

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/12/2019 | 14:35 | מאת: ולדימיר

יש לי שתי בעיות בעיקבות הקרנות שעברתי ב 2008 אחרי כריתה רדיקלית של הערמונית: 1 - דליפת שתן 2- ברקטום Radiation proctopathy(נזק קרינתי). מי יכול להמליץ לי על רופה וסוג טיפול.

בקשר לדליפת השתן עליך לפנות לאורולוג. בקשר לנזקי הקרינה ברקטום יש צורך בבדיקת פרוקטולוג שגם יוכל להמליץ על טיפול תרופתי

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות