פיסורה ונורמלקס.......

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/11/2019 | 13:52 | מאת: יוני

היי רציתי להתייעץ סובל כבר 3 חודשים מפיסורה שבמהלך השלושה חודשים כול כמה זמן נעלמה לכמה ימים ולאחר יציאה קשה חזרה. היציאות לא חזרו להיות כמו פעם גם עם הנורמלקס חוזר ליציאות רכות כמה ימים ואז שוב כמה ימים עצירות שמחזיר את הפיסורה. אני חושב שבעקבות הנורמלקס(לוקח פעם ביום מינון מקסימלי)יש לי יותר תחושה של יציאות ביום והדבר לא אפשרי בגלל הפיסורה,לעשות שתי יציאות ביום זה כבר כאבי תופת. האם להפסיק את הנורמלקס שגם איתו רוב הזמן יש יציאות קשות וגם לחץ ליותר יציאות? האם אפשר להפסיק במכה אחרי שלושה חודשים? תודה

28/11/2019 | 13:56 | מאת: יוני

יש לציין שאני מקפיד ברמה סופר גבוהה על סיבים תזונתיים אקטיביה והרבה מים. מה שאמור לעשות את העבודה להקלה על יציאות בלי נורמלקס.

אם הפיסורה אינה מחלימה והופכת להיות כרונית הייתי שוקל ברצינות טיפול כירורגי...

29/11/2019 | 12:47 | מאת: יוני

שאלה נוספת האם הפיסורה יכולה לגרום למין גולה/ נפיחות בצד אחד בפי הטבעת? הכאב העיקרי בזמן יציאה הוא באזור הגולה נפוחה שיש. ושמן פרפין יכול להקל על היציאה?תודה

הנפיחות היא כתוצאה משטף דם קטן באזור הניתוח. זה ייספג במהלך הימים הקרובים

הנפיחות היא שטף דם תתעורי. בלבלתי בין שאלתך לשאלה של מישהו שעבר ניתוח ועמך הסליחה

29/11/2019 | 18:49 | מאת: יוני

יש דרך לעזור לאזור להיפטר מהשטף דם? האם המשחה אנטרולין עושה יותר גרוע לשטף דם? תודה

זה נספג מעצמו עם הזמן. האנטרולין אינו משפיע על התהליך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות