רגישות וכאב רקטלי ללא ממצא

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/11/2019 | 20:27 | מאת: מתוסכל

שלום רב, מתמודד במשך חודשיים עם כאב ושריפה בפי הטבעת במרחק של שלושה ס״מ בערך פנימה בצד האחורי שמתגברים גם עם היציאות וכיווץ במהלכן. ללא דימום או נפיחות וכל תסמין נוסף. מניסיון עבר, הייתי בטוח שמדובר בפיסורה, התחלתי לקחת מרכך צואה ללא מרשם וסיבים להקלה וחיכיתי לתור לפרוקטולוג שיאשר וירשום משחת ניפידיפין כמו בעבר. בפועל, אמר שפיסורה אינה יכולה להימצא עמוק באופן כזה ומבדיקה לא מצא דבר. הפנה לאורטופד שיבחן את האיזור, זה בחן באופן שטחי ללא ממצאים חריגים גם מצדו. מציין כי הנני גיי ומקיים מין אנאלי ובשל כך איכות שגרת המין שלי נפגמת. מה עלי לעשות? כיוון לאבחנה או רופא נוסף? האם יכול להיות מדובר בבעיה בשריר? עניין אורטופדי אפשרי? פיסורה עמוקה בכל זאת? תודה מראש

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות