מעי דלקתי כרוני ותופעות לוואי.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

23/09/2019 | 20:32 | מאת: אור.

שלום רב דוקטור, וסליחה מראש על השאלה. בן 42, מזוהה עם קרוהן-קוליטיס כארבע שנים. היו ימים טובים והיו גם רעים, כרגע ברוך השם ברגיעה (כשנה), כאשר לפני כן הייתי על סף אישפוז. הנתונים הגופניים שלי גם כן בזמנו היו בהתאם. לקחתי לעצמי אתגר במשך השנה והרמתי את כל הבדיקות שהיו לא טובות. אבל, בדיוק בשנה האחרונה, איכות השפוכה שלי ירד באופן משמעותי, ולפי בדיקה איכות זרע בינונית. אבל השפוכה ממש לא מה שהייתה בדיוק מאז לתסיסה האחרונה שלי, כאשר הברזל המוגלובין הסידן והאבץ שלי היום נמוכים ביותר. כרגע מאוזנים שוב כאמור, אך בעית הפריון נשארה כשהיא. האם התופעה מוכרת, והאם ידוע על משהו שניתן לעשות בהקשר זה. תודה מראש ושנה טובה בריאה ומוצלחת.

איני מתמצא בבעיות פריון ולכן איני יכול לייעץ לך. שנה טובה ופוריה לך.. :)

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות