כיס שנוצר בפי הטבעת בעקבות ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/04/2019 | 23:44 | מאת: יהודה

דוקטור שלום עברתי ניתוח פיסורה לפני מספר שנים ועקב כך נוצר זיהום חמור בפי הטבעת לאחר החלמה של מספר חודשים נוצר כיס שאוגר צואה בכל יציאה לא הפרט את הסבל שאני עובר רק אציין שבכל פעם שאני נכנס לשירותים אני חייב לשטוף כי אם לא אז אתלכלך,שאלתי היא האם ניתן לטפל בבעיה זו? תודה

יש צורך בבדיקה גופנית כדי להבין מה בדיוק הבעיה ומה הדרכים להתמודד איתה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות