סיטי אנגיגרפיה לסיום בירור כאבי בטן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/04/2019 | 03:15 | מאת: עידן

שלום דוקטור יש לי כאבים בבטן התחתונה בצד שמאול ובזמן אחרון גם כאב מפשוט בכול הבטן כולה כאבים חזקים בלתי נסבלים בסורוקה משחררים אותי עברתי פעם ראשוננה סיטי היה התפשלות מעי דק ללא חסימה אחר כך mri לא ראו את סה ועוד סיטח אנטוגרפיה עם חומר ניגוד תקין בנןסף אני זוכר שלפני שהתחיל לי כול הבעיות של הבטן התחיל דופק באזור הטבור ולאחר זמן קצר בעיות בבטן האם כדאי לי לשלים אנגיגורפיה למרות גילי הצעיר 28 כדאי לדעת בדיוק את המילוי של כלי הדם יש יתרון בכך או סתם קרינה יש לי כאבים קשים ביותר בבטן שהולכים ומחריפים יש לי 200 ביקורים בסורוקה מתחילת 2018 עד עכשיו מזלזלים בי שם תור לגסטרן עוד חודש וכירוג עוד חודש בנתים אני מתפל מכאבי בטן לא רגילים לא מקיא אין בחילות לפעמים יש בחילות יצאות רכות חיב אץ עזרתך אחרוונה עם לאור שתי הסיטי שעברתי יש יתרון בכך לשלים אנגיוגרפיה לסיום הבירור ?בנוסף.ממצא במעי גס רחב וצר בחלקו לפי כירוג שעשה שיקוף...הכאבים לא חולפים לשניכ וחזקים אין לי למי לפנות בסורוקנ לא עושים כלום אי אפשר לחיוך כך תייעץ לי תודה

פנית אלי כבר פעמים רבות. המקרה שלך כנראה מורכב מכיוון שלא אובחנת ולא טופלת למרות פניות מרובות למיון ולרופאים רבים. עליך למצוא רופא שיש לך בו אמון ושהוא ינהל את הבירור שלך. קשה לי לייעץ כאן במקרה מורכב כמו שלך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות