בריחת צןאה בהוצא גזים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/04/2019 | 15:22 | מאת: ויס קלרה

יש לי ספפסיה פונקציונלית לחץ מוגבר לושט העליונה מעי רגיז טחורים פיסורה רקטום שצנח בינוני בכל יציאת גזים מסריחים יש בריחת צואה דבר חדש מיואשת מזה יש לי הליקובקטר אולי מזה מקבלת טיפול צמחי אולי מזה מה לעשות למי לפנות בתודה

לגסטרואנטרולוג לטיפול בדיספפסיה ובמעי הרגיז ולפרוקטולוג לטיפול ב"בריחת" צואה...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות