בעיות עמוד שדרה קשורות לבטן ?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/03/2019 | 00:23 | מאת: אופק

שלום דוקטור רציתי לדעת עם זיהומים גידולים ודלקות בעמוד שדרה מותני יכולות לעשות בעיות מעיים וכאבים מפוזרים בבטן ללא ממצא בבדיקות גסטרו סובל מהגב גם וממתין לבדיקתmru עמוד שדרה מותני ובעיות שריר שלד יכולות לגרום לכאבי מעים ובטן ןיציאות רכות תודה

בעיות בעמוד השדרה יכולות להתבטא גם בכאבים ותלונות ביטניות אחרות. כל עצבוב הגוף עובר דרך עמוד השדרה ובעיה שם יכולה לבוא לידי ביטוי בהתחשב איזה עצב סובל מלחץ עליו. כמובן שבשלב ראשון יש לבצע את הבדיקות המתאימות של מערכת העיכול כדי לשלול ששם אין בעיה/מחלה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות