כאבים ולחץ בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/01/2019 | 18:52 | מאת: אירינה

שלום רב, אני סובלת כבר למעלה משנה מכאבים ולחץ בפי הטבעת, ותחושה של חוסר התרוקנות. כל פעם שאני עומדת מעל 10 או 20 דקות אני מרגישה לחץ בפי הטבעת ואני חייבת לשבת, כאשר אני יושבת כאבים עוברים. לאחר יציאות אני חייבת מנוחה בשכיבה או ישיבה כדי להמשיך לתפקד. כמו כן אני לא יכולה ללכת הרבה זמן. דבר מונע מימני תיפקוד רגיל. אני בת 40, עברתי לפני מספר שנים 2 ניתוחים לפיסורה, לפני כשנה עברתי גם טיפול באולטרסאוד לטחורים. אינני יודעת לאיזה רופא לפנות? האם יש סיכוי שמדובר בסרטן פי הטבעת?

התלונה שלך אינה אופיינית למחלה סרטנית אלא יותר לבעיה תפקודית. פני לפרוקטולוג לבירור בעייתך

16/01/2019 | 19:49 | מאת: אירינה

תודה רבה לך על תשובה מהירה. למה אתה מתכוון בעיה תיפקודית? אתה יכול בבקשה לפרט לי קצת. תודה

בעיה הקשורה בתפקוד שרירי הסוגר האנאלי ולא בעיה אנטומית כמו גידול. יש צורך בבירור תפקוד הסוגר האנלי ובדיקות נוספות שעליהן יחליט המומחה שיטפל בך

16/01/2019 | 20:05 | מאת: אירינה

היתי בפרק זמן זה אצל 3 פרוקטולוגים, עברתי בדיקה ואף אחד מהם לא אמר שיש לי בעיה הבוגרים. נאמר לי שיש לי טחורים פנימיים, ואז עברתי טיפול ע"י שיטת אל דופלר. אך הכאבים ולחץ לא פסק.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות