כאבי בטן שמאלית תחתונה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

10/10/2018 | 12:41 | מאת: שמעןן

שלום כול יום שאני מתעורר משינה בסביביות 11 12 בצהרים איך שקם משינה יש כאבי בטן חזקים מאוד מאוד חדים ועם אני לא ניכנס לתפנות מיד אני מסוגל לתעלף מהכאבים הכאב מצד שמאול בבטן תחתונה עשו לי סיטי בטן וmrתקינים ..בדיקות דם צואה תקינים גם מזה יכןל להיות

קשה לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית. ייתכן ויש צורך גם בבדיקת קולונוסקופיה. פנה לבדיקת כירורג

10/10/2018 | 21:24 | מאת: שמעון

היתי אצל כירןג היום הוא עשה לי צילום בטן רנטגן ואמר מעי גס מורחב האם זה מסוכן ממה יכול להיות מעי גס מורחב

10/10/2018 | 21:24 | מאת: שמעון

היתי אצל כירןג היום הוא עשה לי צילום בטן רנטגן ואמר מעי גס מורחב האם זה מסוכן ממה יכול להיות מעי גס מורחב

10/10/2018 | 21:24 | מאת: שמעון

היתי אצל כירןג היום הוא עשה לי צילום בטן רנטגן ואמר מעי גס מורחב האם זה מסוכן ממה יכול להיות מעי גס מורחב

מעי גס מורחב הינו רק תיאור של ממצא בצילום. יכולות להיות סיבות רבות להרחבה כזו.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות