יציאות תכופות ופי טבעת בולט

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

14/07/2018 | 16:01 | מאת: אלעד

אני קיימתי בסוף שבוע הקודם יחסים אנאליים בהם אני המקבל וגם שטפתי בחוקן את החלחולת.מאז כבר כמה ימים שיש לי לחץ תכוף לעשיית צרכים. כשהולך לשירותים יוצא לי מעט ריר, גזים ולעיתים כמויות קטנות של צואה (ולפעמים צואה רגילה), בזמן עשיית הצרכים, פי הטבעת בולט מאוד. מה זה יכול להיות, ממה שקראתי, האם יתכן שזו חולשה של הסוגר הפנימי? צניחת חלחולת? אני מודאג.

עליך לפנות לבדיקת רופא מומחה בתחום. לא ניתן לענות בלי בדיקה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות