טחורים וקולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

10/07/2018 | 10:09 | מאת: נעמי

בת 32 ,3 ימים לפני קולונוסקופיה, סובלת מטחורים פנימיים ופי טבעת מכווץ מאד(לא ניתן לבדיקה אנדוסקופית אצל כירורג) אמורה ליטול משלשלים לפני הקולונו ופוחדת שהכל יוחמר. כרגע מטופלת בפרוקטוגליבנול וב רקטוג'סיק מה תוכל להמליץ והאם אוכל לעבור את הבדיקה?

איני יודע לענות על שאלתך. הרקטוג'סיק אמור לטפל בלחץ המוגבר של פי הטבעת

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות