דימום מפי טבעת בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/07/2018 | 02:20 | מאת: רמי

הי דוקטור אתה תמיד עוזר לי אני מקווה שהפעם גם אני לאחר פיסורה לפני 3 חודשים. כיום יש לי טחורים פנימיים שיוצאים ממש מעט לפעמים. לפני 3 ימים קיימתי יחסי מין והיו לי כאבים קצת ודיממתי מעט. כמובן שהפסקתי. השאלה היא כזו : 1-האם הטחורים שלי יכולים להתפוצץ /להיפגע בזמן יחסי מין ? אני לא קשר אחר מדוע לדמם? 2-יש לי מכשייר המורייט המקרר נ.ב- אכן זה היה אגרסיבי קצת אבל בחיים לא דיממתי. חיי המין שלי נהרסו מאז הפיסורה שחלפה. וישנם כיום טחורים פנימים.

בקיום יחסי מין אנליים יכולה להיגרם פציעה קלה של הטחורים שתגרום לדימום. אין סיבה להיות בדאגה/חרדה. פנה לקבלת טיפול אצל פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות