היי, בחודש האחרון יש לי בעיות ביציאות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/06/2018 | 10:54 | מאת: מייקל

היי, בחודש האחרון יש לי בעיות ביציאות אני חש: גזים כאבים מדי פעם בבטן התחתונה לפעמיים דם בצואה עצירות לפעמיים חולשה כללית בגוף (חום, כאבי ראש) כאבים בגב התחתון לפעמיים בעיות שלא קשורות: כאבים בעיניים, שיניים לפעמיים אני שם לב למשו מוזר שעוטף את הצואה בסופה, מין ריר לבן כזה שעוטף אותה אני לא מבין לגמריי מה זה האם כדאי לי ללכת לרופא? כיצד הוא יבדוק אותי? יכול להיות שתצליחו להסביר לי מה יש לי?

התלונות שלך אינן מכוונות לשום אבחנה ברורה. עליך לפנות לבדיקת רופא

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות