הירדמות באמצע בדיקה &&&

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/10/2017 | 17:39 | מאת: ყფრხლ

אם אני ארדם באמצע בדיקת קולונוסקופיה זה לא יהיה מסוכן...?! כי אני הולכת לעשות בדיקת קולונובקופיה לטפילי מעיים והטפילים גורמים לי לחוסר שינה בגלל גרד בפי הטבעת..

בדיקת קולונוסקופיה נעשית כשהנבדק תחת טשטוש/הרדמה קלה. כך שכולם נרדמים במהלך הבדיקה לזמן קצר. בדיקה זו אינה מיועדת לאבחון טפילי מעיים! פני לפרוקטולוג לבדיקה וטפול בגרד

13/10/2017 | 20:42 | מאת: ბგცყ7

אני לא צריכה לפנות לפרוקטוחוג כי כבר הייתי אצל 2 ולא ראו סיבה לגרד אבל ראיתי תולעים ורופא אחד אמר שקולונוסקופיה היא אכן בדיקה לטפילי מעיים לכן רציתי לשמוע עוד חוות דעת.

קולונוסקופיה אינה בדיקה לטפילי מעיים. הבדיקה הדרושה היא בדיקת צואה לטפילים.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות