דיזנטריה ויציאת כדור בצואה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/06/2017 | 09:54 | מאת: הילה

שלום, אני בחורה בת 22, מאובחנת (נכון לעכשיו) עם מעי רגיז. לפני כשלושה ימים התחלתי לחוש בהידרדרות כלשהי במצב הקיים, התחילו לי שלשולים מלווים בריר ותחושה כללית מאוד לא טובה. פניתי לרופאת המשפחה שלי שאבחנה כי ככל הנראה נדבקתי בדיזנטריה ונתנה לי להשתמש באנטיביוטיקה למשך 3 ימים. חלפו הימים ואני עדיין משלשלת, ואתמול להפתעתי באחד ההתקפים גם ראיתי כי כדור ברזל שבלעתי כמה שעות קודם לכן יצא בשלמותו בצואה. האם יש סיבה לדאוג? האם אני צריכה לפנות לרופאה פעם נוספת? תודה רבה, הילה

אם הסימפטומים שלך לא ישתפרו או לא יחלפו תוך מספר ימים פני שוב לרופאה שלך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות