הצילו- רזרבה שחלתית נמוכה....

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

06/04/2008 | 14:14 | מאת: מיכל

אני בת 37 , רווקה ללא ילדים , לאחר פרידה מבן זוג שקלתי לחפש " אב " דרך הורות אחרת או בנק הזרע אך לחרדתי הגיעו תוצאות גרועות מפרופיל הורמונלי שעשיתי - FSH מעל 22 - הוסבר לי שהרזרבה השחלתית שלי נמוכה ועלי לשקול תרומת ביצית ... אני עדיין בהלם ... קשה לי לדעת שפספסתי יכולת להוליד ילד ביולוגי משלי בשל טעות בבחירת בן זוג ובזבוז כל שנות הפוריות שלי .... אני במצוקה , בוכה הרבה אך מתאמצת להמשיך לתפקד בעבודה ... מה לעשות ?

רוית שלום, נשמע שעוברת עליך תקופה לא פשוטה. החששות שאת מעלה ברורים וטבעיים, וזה עוד יותר קשה שהם חוברים לתחושת הצער, האובדן והפספוס שאת מרגישה. האם יש לך מערכת תמיכה שבה את יכולה להיעזר? התמיכה החברתית ברגעים כאלה היא חשובה ועשויה לסייע בתמודדות הקשה. כמו כן, ייעוץ/תמיכה ריגשית מקצועית יכולים להוות מסגרת מכילה ולאפשר עיבוד של המצב החדש והקשה שאתו את מתמודדת. כיום, ישנם מטפלים העוסקים באופן ספציפי בתחום של קשיי פוריות. חשוב שתתני לעצמך זמן לעכל את הגילוי החדש אך במקביל גם חשוב שתקבלי את מלוא האינפורמציה בנושא ושתתיעצי עם רופא בעל מומחיות בתחום המדובר. ישנם רופאים שעוסקים בנושא של רזרבה שחלתית נמוכה. מקווה שבקרוב תתבהר התמונה ושיהיה בהצלחה בהמשך הדרך, אני כאן לתמיכה ולשאלות נוספות, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה