צילום רחם

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

23/04/2009 | 04:37 | מאת: ד

שלום, עלי לבצע בדיקת צילום רחם (תאור הרחם החצוצרות מעבר חומר המיגוד לחלל הפריטוניום ופיזורו). בטופס ההסכמה לצילום הרחם מצויין כי מזריקים חומר ניגוד רדיוגרפי המכיל יוד. ברצוני לברר כיצד ניתן לבדוק האם ישנה אצלי רגישות ליוד (לפני ביצוע הבדיקה) ? בברכה, ד.

שלום, משאלתך אני מבינה שאולי קיים בך חשש שיש בך רגישות ליוד. ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום הרפואי של פוריות וטיפולי פוריות או לפורום רפואי אחר, על מנת לקבל מענה מקצועי מרופא. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה