טסטומקס ו אקוקלומין תופעות הלוואי מאווד חזק

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

02/10/2019 | 17:54 | מאת: דימהס

שלום רב אני מרחתי ג"ל קרוב ל 4 שנים לאחר הטיפול יתגלו 0 תאי זרע ואנחנו רוצים בקרוב או לא בקרוב להביא ילדים (הטעות שלי שלא הקפאתי זרע כאשר אמרו לי . כרגע הרופא נתן לי תחליף ל אקוקלומין , clomiphene חצי כדור ליומים ואני מרגיש רע בדיוק אותו הרגשה כאשר חוסר טסטומקס בגוף כאבי ראש חולשה חרדה עייפות וכדומה ,הרופא אמר להפסיק אם ה טסטומקס ולהתחיל את ה כלומיפין יש לי תופעות לואי של הפסקת טסטומקס אני בן 35 וסבלתי הרבה מי דיכאון וחרדות ואז כיבלתי את ה טסטומקס האם קיימים עוד דברים להחזיר את הזרע בלי הפסקה של טיפול בטסטומקס כי זה מאווד קשה כאשר אני מפסיק את ה טסטומקס ? בתודה מראש

שלום רב, שאלתך נוגעת לטיפול רפואי ועל כן ממליצה לך לשלוח לפורום רלוונטי העוסק בנושא. שנה טובה וחתימה טובה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה