גרורות מוחיות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

10/08/2016 | 18:12 | מאת: קרינה

שלום ד"ר . התגלה אצל אבא שלי סרטן ראות של אדנקרצונומיה, בהתחלה קיבל תרופה ביולוגית ואחר כך כימוטרפיה עזר לו מאוד והגוש קטן וגם הבלוטות שיהיו בצוור.. והיו לו גרורות בראש ועשה קרינות פעמיים עזר אבל עכשיו בראש עדיין יש גרורות ואמרו לנו שאסור לעשות פעם שלישית קרינות .. אשמח מאוד אם תדריך אותי .. או תתן לי הצעות לאן לגשת ואם בכלל יש דרך אחרת.. תודה

שלום רב, צר לי אך הנושא אינו בתחום התמחותינו. ממליץ לפנות לנאורוכירורג או אונקולוג מטפל. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר