בליטה קשה(כמו עצם) בראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

01/07/2016 | 19:33 | מאת: שי

היי דוקטור לאחרונה הופיעה לי בראש מעל המצחבאזור המפרצים בקרקפת בליטה מאוד קשה כמו עצם יש לציין שהיא לא רכה ולא שומנית, היא לא כואבת אך לעיתים יש כאבים נקודתיים פנימיים. לאחר התייעצות עם רופא משפחה נאמר לי שיתכן ומדובר בליפומה אך אין צורך לדאוג וזה תקין, לאחר בדיקה מעמיקה באינטרנט ליפומה אמורה להיות רכה ולא קשה כמו עצם. מאוד חשוב לי לשמוע ממך תשובה כללית על סמך התיאור שנתתי על מנת לשלול אופציות מסוכנות. תודה. שי.

שלום רב, ליפומה לעיתים יותר נוקשה ולעיתים פחות. באזור הגולגולת יכול להיות פשוט בלט של עצם הגולגולת. ממליץ להגיע לרופא אאג. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

03/07/2016 | 09:29 | מאת: שי

תודה רבה על המענה המהיר, רק שאלה אחרונה, ניתן לדעתך לשלול משהו גידולי ברוב האחוזים?

18/07/2016 | 23:04 | מאת: שי

לאחרונה שמתי לב שהבליטה גדלה וקטנה... אני מחכה לתור לבדיקה אך רק רציתי לשלול אופציות גידוליות וסרטניות. מה דעתך?

25/01/2019 | 19:51 | מאת: טל

היי יש לי בראש באזור ורקטס בליטה מרגיש כמו עצם כי היא ממש קשה הייתי אצל הרופאה אמרה לי שאין לי ממה לדאוג שזה מבנה הראש שלי שזה עצם הייתי גם אצל הנירולוג כל הבדיקות שהוא עשה יצא תקינות כמו : פונדו תקין , תנועות עיינים מלאות וכאלה .. ואמר שהעצם נראה לו מבני אני לא יודעת אם לעשות סיטי או לא ודרך אגב אני ממש ממש רזה יכול להיות שהעצמות שלי בגלל זה בולטות וגם אפילו בראש ?

25/04/2019 | 04:24 | מאת: ניסו

שלום יש לי גם בילטות כאלה היום. הייתי אצל הרופא, לא כל כך עזר הבליטות מופיעות ונעלמות. אשמח לדעת אם אתה יודע מה הטיפול הדרוש על מנת להעלים לגמרי את הבליטות. תודה

שלום רב. קשה לומר ללא בדיקה. נשמע יותר כמו אוסטאומה שזה גידול שפיר של העצם. ממליץ להגיע לבדיקת אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

22/11/2020 | 17:06 | מאת: גלגל

לבני יש בליטה קשה בגולגולת בחלקה האחורי, רופא בבסיס הפנה לרופא עור ואמר שיתכן כי מולד. האם מנסיונך יכול להיות מסוכן? מה ממליץ לעשות? הבלט קשה מאד ואינו כואב, תודה

10/05/2021 | 20:28 | מאת: תמר

היי טל, האם עשיתי סי טי בסוף? אשמח לדעת פרטים לגבי בירורים נוספים שעשית . תודה .

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר