חולה מורכב הים מספר בעיות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/07/2020 | 19:31 | מאת: שמואל כהן

שלום ד''ר גיל 54 סובל מי nf1 הים מנגיומה בגת המחלית קבלתי קרינה לפני 10 שני לפני 8 חודשים עברתי קריתה של חצי עונה של בלוטת המגן מימצהptc אחשב מצב להיום העברתי לפני ששה חודשים ניקור בלוטת לימפה תגובתיות שמימצע תהים הפיתל למפתים לפני שבוע בצתי שוב ניקור הבלוטות הרוק מי שמול מי תחת לעוזן יש מספר קשרים בוצה שם ניקור חוזר רק מי הקשרית הגדולה ד''ר הים הממצאים שפיר גם צריך לעבור ניתוח קריתהאו רק שזה ממאיר עוברים קריתה יש לי כעב בעצם של עוזן כעב חזק אפשר לכבל אסבר ד''ר תודה וערב טוב

שלום רב, צר לי אך לא ניתן להבין דבר ממה שכתוב. אנא כתוב ברור יותר. בנוסף- שמי פרופ חפץ ולא ד"ר גיל... בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

13/07/2020 | 11:12 | מאת: שמואל

סליחה על פרופ' אני כותב בקיצור עברתי ניתוח לבלוט מגן חצי עונה מימצע של ptc את הניתוח עברתי לפני 8 חודשיים בצתי בדיקה של אוטרסן צורי בלוטת לימפה תגובתי וקשר של לימפה תגובתי בפרוטיס אפשר לדעת הים זה שפיר גם צריך לעבור ניתוח תודה פרופ'

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר