התלבטות לגבי בלוטות בפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/09/2019 | 23:00 | מאת: סתיו

שלום , אני בת 20 לפני כחצי שנה יצא לי יובש בשפה התחתונה שקילפתי מצד שמאל שלא עובר עד היום . לפני כחודשיים התחילו לי מה שחשבתי שנראה כמו אפטות מתחת ללשון הייתה אפטה אחת שעברה וכמו נקודות קטנות כאלה ולשון לבנה ולפעמים צהובה אבל לאחר שהייתי פעמיים אצל רופאי עור ,בטרם איכלוב ( כבר הייתי בלחץ אטומי והם אמרו שזה ויראלי ) ואצל רופא פה ולסת בבית חולים בלינסון שקבעו לפי בדיקה חיצונית שמודבר במחלת העור ״ליכן פלנוס ״ ושעליי לעשות ביופסיה . לפני ככמה ימים הייתי אצל רופא בכיר לאא״ג לאחר בדיקה חיצונית מקיפה קבע שאלו בלוטות הטעם ושזה משהו שתמיד היה לי ששאלתי למה הלשון לבנה הוא לא הגיב והביא לי משחה לפצע ( כמו כתם בצבע אדום כהה ) אני בלחץ אטומי ! ישר כשכותבים בגוגל בלוטות בולטות בפה , לשון לבנה , הרגשה של כמו לשון נפוחה והרגשת חנק , הרגשה של נפיחות בצד ימין של הצוואר הדבר הראשון העולה הוא סרטן הלשון /הגרון איני יודעת אם יש קשר נפשי לעניין ( ישנן בעיות רגשיות כולל חרדות ) * עשיתי בדיקות דם כלליות וכל התוצאות תקינות כולל משטח לשון וגרון ) אובדת עצות , מה עוד אפשר לעשות ??

שלום רב, לא נשמע כמו סרטן גרון כלל וכלל. יש להגיע לביופסיה אצל רפא פה ולסת לשלול ליכן פלנוס. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר