פענוח תוצאות us צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

31/07/2019 | 23:59 | מאת: נעמה222

ד"ר חפץ שלום, אודה לךעל סיוע בהבנת תוצאות האולטרסאונד מצ"ב קובץ עם הפיענוח. מציינת רק שהבדיקה נעשתה עקב מצב של למעלה מחודש עם סמפטומים של כאבי גרון ןבליעה, כאב בצוואר, חולשה והתקפי קוצר נשימה ןשיעול, הצטרדות.עדיין יש תחושה מוזרה בגרון וחלק מהסמפטומים.תודה רבה.

שלום רב, איני יכול לפתוח את הבדיקה . אנא שלחי את סיכום הבדיקה. נשמע שיש מחלה וירלית ותו לאו. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר