TSH אחרי ניתוח בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/04/2019 | 07:55 | מאת: לי

שלום רב ד"ר ברצוני לדעת כמה זמן אחרי ניתוח כריתת אונה שמאל ודיסקציה צווארית בודקים את רמות הTSH ובכלל את הטירוגלובין וT3 ווT4 ? כמו כן מתי אפשר לחזור לפעילות רגילה אחרי דיסקציה צווארית ? תודה מראש מתי צריך לעשות בדיקות?

שלום רב, תלוי איזו דיסקציה בוצעה, מתי הוחל טיפול, מינון וכו. . יש להיוועץ ברופא המנתח. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר