הסרת גולב בעורף שנבעה מהסתיידות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/01/2019 | 18:27 | מאת: חיים

שלום יש לי מספר שנים מעין גולה בעורף בצד ימין שגדלה במקצת. לפני שנתיים נבדקה ואמרו שזו "הסתיידות". בביקורת אצל כירוג המליץ להסיר אותה ואכן בו במקום הרדים, פתח, הוציא את הגולה וסגר בתפרים. עוד שבוע הסרת תפרים. האם אני יכול לחזור לפעילות של חדר כושר בעוד יומיים שלושה( הכוונה לריצה על הליכון ולא משקולות) והאם מדובר בפעולה כיירוגית פשוטה?

שלום רב, יש להפנות את השאלות לכירורג המנתח שבהתאם לניתוח שבוצע יחליט. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר